Riëlle Pruisscher, Verloskundige

Als verloskundige geniet ik iedere dag van mijn prachtige vak. De afwisseling die het brengt, iedere dag is anders. Iedere ouder is uniek, ieder kindje heeft een eigen karakter en iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal.

Groei naar ouderschap

Waar ik vooral van kan genieten is dat ik naast jullie mag staan in jullie groei naar ouderschap en het vormen van een gezin. Het is een betekenisvolle periode in jullie leven. Dat jullie tevreden terug kunnen kijken op deze periode is mijn doel! Ik hoop dat ik jullie hierin bij mag staan.

Sinds 2012 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Vanaf dat jaar ben ik ook werkzaam in Hellendoorn e.o. bij Gemmare. In 2024 was het tijd voor een nieuwe website, een nieuw logo en een naam die mijn persoonlijk kijk op de zorg beter weergeeft. Sinds 2024 gaat Gemmare verder als Wij Bevallen, mijn zorg blijft hetzelfde.

Naast mijn werk geniet ik van mijn tuin, een boek lezen of spelletjes spelen. Pottenbakken en uitgebreid koken vind ik fijn om mijn hoofd leeg te maken en te ontspannen.

Hopelijk tot snel!

"Genieten is dat ik naast jullie mag staan in jullie groei naar ouderschap"

Riëlle Pruisscher

Persoonlijke benadering

Als praktijk sta ik voor persoonlijke benadering vanuit een kleinschalige praktijk. Samen bepalen welke zorg bij jullie past, zodat jullie zelf keuzes kunnen maken die de zwangerschap en bevalling maken tot jullie verhaal. Door het bieden van extra informatie weet je beter waar je aan toe bent.

Mijn werkgebied is de gemeente Hellendoorn en alle omliggende dorpen. Als je iets verder weg woont, mag je altijd contact met mij opnemen over de mogelijkheden. De spreekuurlocaties zijn in Nijverdal en Hellendoorn. Standaard bied ik zwangerschapscontroles via Centering Zwanger. Individuele controles blijven ook mogelijk.

Certificeringen

Wij zorgen er voor dat onze kennis up-to-date is, met certificeringen van o.a. KNOV en BEN.

06 28 47 27 74